Aktuális

PontyShow 2023

Három napos rendezvény keretein belül, 2023.11.17.-2023.11.19. között került megrendezésre Magyarország legnagyobb horgászkiállítása, a PontyShow.

TOVÁBB  

Összetevők a szépség szolgálatában

Manapság egyre népszerűbbé vált a különböző – a szépséget pozitívan befolyásoló – étrendkiegészítő termékek fogyasztása, leginkább a nők körében. Ezen termékek összetevői között szinte kivétel nélkül megtalálható a kollagén, a hialuronsav, a szelén és a cink.

TOVÁBB  

Izotóniás italok

Az izotóniás ital fő célja a magas szintű rehidratáció biztosítása és az ásványi anyagok visszajuttatása a szervezetbe. Összetevői között elektrolitok, például nátrium, klór, kálium, kalcium, magnézium találhatóak. A termék cukrot is tartalmaz, ami gyorsan felszívódó szénhidrát, ezáltal folyamatosan pótolja vissza az energiát a szervezetbe.

TOVÁBB  

DUO ÍZEK 2023

Az egzotikus gyümölcsök remekül passzolnak a már ismert, klasszikusnak számító ízekhez, így ezek kombinálásával a gyártók megszokott, de mégis új termékeket állíthatnak elő.

TOVÁBB  

A cukorkák édes világa

Az egész édesipari szegmensben a legnépszerűbb termékek a különféle cukorkák, de ezek között is a fogyasztók leginkább a szokatlan színű, ízű és funkcionális hatással bíró cukorkákra vágynak.

TOVÁBB  

Feketerépalé koncentrátum

Feketerépalé koncentrátum, a színező élelmiszer / növényi kivonat.
Leggyakrabb felhasználási területek közé tartoznak a különböző gyümölcskészítmények, édesipari termékek, fagylaltok és üdítő italok.

TOVÁBB  

Hínár kivonat

A mérsékelt övi hűvös vizű tengerekben élő barna moszat – a köznapi nyelvben hínár – sós íze miatt leginkább az ázsiai országok konyhájában egy közkedvelt, mindennapos zöldség.

TOVÁBB  

Hard Seltzer

A Hard Seltzer egy 5-7%-os alkoholtartalmú ízesített ital, amely az alkoholos italok piacán egyre nagyobb teret hódít magának.

TOVÁBB  

Gamer Drink

Beköszöntött a sport egy új korszaka, amely napról napra nagyobb érdeklődésnek örvend. Az első videójáték megjelenése után nem kellett sokat várni, hogy az emberek meglássák benne a nagyobb lehetőséget és versenyeket tartsanak.

TOVÁBB  

Kókuszvíz

A kókuszvíz a friss, zöld kókuszdió kellemes, lágy ivóleve. Minél fiatalabb és éretlenebb a kókuszdió, annál több kókuszvizet és kevesebb pépet tartalmaz. Kókuszvíz ismertető letöltése.

TOVÁBB