Aktuális

Kókuszvíz

A kókuszvíz a friss, zöld kókuszdió kellemes, lágy ivóleve. Minél fiatalabb és éretlenebb a kókuszdió, annál több kókuszvizet és kevesebb pépet tartalmaz. Kókuszvíz ismertető letöltése.

TOVÁBB  

Bacillus subtilis, B-vitamin és a cink keverék

Funkcionális italok és tejitalok gyártásához javasoljuk az immunrendszer erősítése céljából az új keverékünket.

TOVÁBB  

Fehérjepor keverékek

Még néhány évvel ezelőtt a magas fehérjetartalmú élelmiszereket a testépítéssel hozták összefüggésbe. A fehérjével dúsított turmixokat és szeleteket is azért fejlesztették ki, hogy segítsenek a gyorsabb és hatékonyabb izomépítésben.

TOVÁBB  

Zöldkávé kivonat

Sok egészségtudatos ember még mindig kételkedik a kávé élettani hatásával kapcsolatban. A feltételezés, hogy a kávé függőséget okoz, vagy, hogy egészségtelen izgató hatást kelt, a megbízható tudományos eredményeknek köszönhetően, ma már nem állja meg a helyét.

TOVÁBB  

Stevia

A Stevia név tudományos megjelölése egy növényfajtának, amely Amerikából származik és körülbelül 200 alfajból áll. A nevét egy speciális STEVIA REBAUDUIANA gyógynövényről kapta, mely más nyelveken mézes gyógynövény vagy édes levél néven ismert.

TOVÁBB  

Szukralóz

A szukralóz azon kevés édesítőszerek közé tartozik, amelyet tudatosan fejlesztettek ki. Az édesítőszerek családjában – ha lehet ilyet mondani – az egyik legfiatalabb jövevény.

TOVÁBB