Gamer Drink

Beköszöntött a sport egy új korszaka, amely napról napra nagyobb érdeklődésnek örvend. Az első videójáték megjelenése után nem kellett sokat várni, hogy az emberek meglássák benne a nagyobb lehetőséget és versenyeket tartsanak. Az első ilyen eseményt az Amerikai Egyesült Államokban tartották 1972-ben, a kaliforniai Stanford Egyetemen. Pár évvel később már nagyobb cégek is beálltak a sorba és megrendezték saját eseményeiket. A E-sport iránti érdeklődést jól mutatja, hogy bő 20 év alatt (1998-2019) az aktív E-sportolók száma 34-ről 25.004-re nőtt, illetve a kiosztott nyeremény 0,13 millió dollárról 224,14 millió dollárra növekedett. Egy 2019-es versenyen a kiosztott nyeremény meghaladta a 34 millió dollárt.

A nemzetközi sikereket látván Magyarország is felcsatlakozott a E-sport térképére. Ennek köszönhetően számos tematikus bár nyílt, illetve 2019-ben megnyitották az ország első E-sport arénáját is.

A játékosok mellett az események nézőinek száma is folyamatosan nő. 2019-ben az aktív nézők száma már közel 500 millió fő volt. Átlagosan egy év alatt 15%-kal emelkedik a közönség száma.

Ennek köszönhetően elindult egy növekvő igény a funkcionális italokra, amelyeket kifejezetten játékosoknak fejlesztettek. A E-sportolók számára szükség van folyamatos figyelemre, gyors reakcióidőre és hosszabb ideig tartó koncentrációra. A cél, hogy a játékosok megkapják a megfelelő támogatást, melyet a Gamer Drink szolgáltat.

Cégünk ehhez biztosítja a megfelelő alapanyagokat. Ezek tartalmaznak provitamin A-t, mely a hozzájárul a normális látás fenntartásához (RG (EC) No 1924/2006-os rendelet), ami az E-sportolók számára nagyon fontos. Ezen felül tartalmaznak még Luteint, melynek szintén a szemben van nagy szerepe, illetve D vitamint.