PontyShow 2023

Három napos rendezvény keretein belül, 2023.11.17.-2023.11.19. között került megrendezésre Magyarország legnagyobb horgászkiállítása, a PontyShow.
Cégünknek ugyan nem fő profilja a horgász termékek árusítása, viszont az általunk értékesített aromák, színezékek és édesítőszerek felhasználhatóak a horgászok által alkalmazott termékekben (különösen a bojlikban), így cégünk is képviseltette magát a kiállításon.

A bojli nagy fehérjetartalmú tésztagolyó, melynek különlegessége, hogy a benne megtalálható adalékanyagok által kiváló halcsaliként szolgálnak. Ezáltal nagyon sok féle bojli létezik, színében és aromájában könnyen megkülönböztethetőek.

Horgásztermékekhez az alábbiakat kínáljuk:

  • aromák: édes, sós, akár a kellemetlen jellegűek pl. durián
  • édesítőszerek: szukralóz, Na-ciklamát, neoheszperidin
  • színezékek: vízoldékony és port színező (lake), fluoreszkáló
  • oleorezinek

A kiállításra érkezőknek egy kis kóstolóval is készültünk, az értékesített színezékeink egy részét extrudált kukoricagolyó formájában mutattuk be. A termék nagy sikernek örvendett, főleg a gyermekek körében.

Az idén 14-dik alkalommal megrendezett PontyShow mindenki számára remek lehetőséget teremtett a kapcsolatépítésre, legyen az kiállító vagy érdeklődő.

Termékeinkkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!